Over ons

Hi there!

Wij zijn een bedrijf dat gelooft dat goede producten beginnen met passie, zoals alle goede dingen in het leven. Passie voor pure materialen en eerlijke productie, passie voor locale productie, passie voor ambacht. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten gemaakt met de hoogste standaarden, vrachtwagens vol creativiteit, smaak en positiviteit.

The reason why we do it!

De pijlers van kabinetofcuriosity zijn opgebouwd uit vier waarden die belangrijk zijn voor ons: Certified purest, Recycled, Local heroes and Handcraft.  Deze dingen zijn eisen die wij stellen aan alle producten en merken in onze winkel. Daarom hebben we altijd de hoogst mogelijke standaarden in onze gedachten tijdens het inkopen van de artikelen. Zorgeloos shoppen zou een normale gang van zaken moeten zijn voor jonge ouders, grootouders en familieleden, wanneer het producten betreft voor onze kinderen. Maar helaas is dat niet altijd het geval.

Elk product wat wij voeren voldoet aan een van deze pijlers en soms zelfs aan meerdere, wat het verhaal nog sterker maakt, cross-over producten die voldoen aan meerdere van deze waarden is eigenlijk waar wij dagelijks naar op zoek zijn.

Dus bij kabinetofcuriosity verzamelen en verkopen wij de puurste items. Wij brengen merken en producten die voeldoen aan onze ideeen, de meest pure prodcuten op de markt, bij voorkeur met productie certificaten, lokaal gemaakt gerecyclede materialen of met de hand gemaakt.

Strange name duh!

Een "cabinet of curiosity" (rariteitenkabinet), ook wel bekend als een "wonder kamer", is een kamer gevuld met allerlei schatten. Historische of religieuze relikwieën, kunstwerken en ga zo maar door. Eigenlijk is het een van de eerste kleine musea. Onze webwinkel is een verzameling van pure kleine en grote schatten die je graag wilt bewaren. Omdat we trots op onze Nederlandse roots zijn hebben we de "c" van cabinet veranderd in een K, van kast. En zo ontstond Kabinetofcuriosity.

Who we really are

Haitske volgens Rick

Met meer dan 10 jaar ervaring in het maken van design juweetjes voor klanten over de hele wereld heeft Haitske haar credits wel verdiend in de textielbranche. Zij is een geweldige moeder (de beste die er is), snowboard beter dan de meeste coole gasten op de berg en is gewoon een lekkere chick. Naast haar goede gevoel voor style(ing) en oog voor kleur en detail, rijdt zij zo hard op haar racefiets dat volwassen mannen beginnen te huilen als ze hen voorbij gaat. In de ochtend in een jonggingbroek en grote trui (allebei van mij) ziet ze er even goed uit als 's avonds tijdens een avondje uit.

Rick volgens Haitske

Kennis en ervaring van meer dan 20 jaar in graphic design is iets waar Rick heel trots op kan zijn. Naast dat hij verliefd is op zijn Isaac racefiets, die hij ook wel eens zijn tweede vrouw noemt, weet ik dat hij van mij houdt en van onze kindjes Rosie (vernoemd naar een Bruce Springsteen nummer) en Oliver (bedacht tijdens een fijne vakantie is Italie aan het zwembad onder de olijfbomen). Het huishouden en vooral schoonmaken is iets wat hij leuk vindt, in tegenstelling tot veel andere echtgenoten en bebaarde mannen. Hij is een slechte surfer, maar diep in de zomer probeert hij er desperate uit te zien als een pro. Hij houdt ervan om te lachen naar onbekende mensen en te kijken wat voor reactie dit terweegbrengt.

The world according to us

Door samen te werken willen we de wereld een klein beetje beter en veiliger maken voor de volgende generaties, door schoner te produceren, meer te recycelen en het ondersteunen en bevorderen van lokale projecten en ambachten.... dit alles met heel veel liefde en een nog grotere lach.

Pure love, pure products, carefree treasures with the highest standards, dat is wie wij zijn!

www.kabinetofcuriosity.nl


 Ons gezin volgens Liliana van Citizens collectible

 

 

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide