Betaalmethoden

Veilig betalen kunt u bij Kabinetofcuriosity.nl op verschillende manieren; iDEAL, PayPal, Bankoverschrijving en Creditcard.

1. iDEAL
iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in een vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDEAL? Om u bestelling aft e rekenen klikt u op het iDEAL logo. Kies heirna uw bank en u ziet u betaling dan al klaar staan in u vertrouwde bank omgeving. Een betaling met iDEAL wordt direct afgeschreven, wij ontvangen een bevestiging van betaling waardoor er een snelle levering mogelijk is.

2. PayPal
Voor een betaling met PayPal moet je in het bezit zijn van een PayPal account. U koppelt uw creditcard of betaalrekening aan deze account en daarmee kunt u veilig online betalingen afhandelen. U kunt ook een bedrag op uw PayPal-account storten waar u de online betalingen mee regelt. Het aanmaken van een rekening is gratis en kan via www.paypal.nl

Let wel; voor een betaling via PayPal, dient het verzendadres van de order overeen te komen met de adres / verzendgegevens van het gebruikte PayPal account. Echter kunt u binnen een PayPal account wel ook extra verzendadressen aanmaken en zo met de betaling mee sturen. Dit om onrechtmatigheden met creditcards en PayPal accounts te voorkomen.

3. Bankoverschrijving
U kunt uw bankoverschrijving voldoen na ontvangst van uw orderbevestiging. Hiervoor heeft u maximal 7 dagen de tijd, daarna vervalt uw order. Zodra wij de betaling, onder vermelding van uw ordernummer op de rekening hebben ontvangen wordt de order direct verzonden.

De bankgegevens van Kabinetofcuriosity.nl staan op naam van Castle of dreams BV.

Naam: Castle of dreams BV.
Bankrekening nummer: 777859017
IBAN - NL23TRIO0777859017
BIC - TRIONL2U
Triodos Bank N.V. Zeist

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »